Arkisto

Tunnisteet

No tags yet.

Viimeisimmät julkaisut

Opiskelijat uutta oppimisen maailmaa suunnittelemassa

Miltä oppimisen tulevaisuus näyttää? Business College Helsinki järjesti yhdessä Microsoftin kanssa uuden oppimisen hackathonin, jossa monialaiset opiskelijatiimit pääsivät kehittelemään ideoita oppimisen tulevaisuudesta omien oppimiskokemustensa pohjalta.

Jos opiskelijoilta kysytään, oppiminen voi tapahtua niin fyysisessä kuin virtuaalisessa tilassa, sillä keskeistä on yksilöllisyys – vapaus oppia itseään kiinnostavista sisällöistä silloin, kun se itselle parhaiten sopii.

Tapahtumassa syntyneitä ideoita ja ratkaisuja tullaan hyödyntämään Business Collegen oppimisympäristökokeiluissa mm. PopUpCollege-hankkeessa, jossa kokeillaan ja kehitetään perinteisestä kouluympäristöstä poikkeavia oppimisympäristöjä ja pedagogisia toimintamalleja.

Katso kooste tapahtumasta ja ratkaisuista oheiselta videolta:

#Kokeilukulttuuri #Hackathon #Oppiminen #Teknologia #VR #AR

©PedaReboot - All rights reserved.