Arkisto

Please reload

Tunnisteet

Please reload

Opiskelijamme mukana yhteiskehittämisessä

25.10.2018

 

Joukko liiketoiminnan perustutkinnon opiskelijoita sekä Business College Helsingistä että koulutuskeskus Salpauksesta ovat osallistuneet Ammattiliitto Pron tuottaman Työelämän ajokortti –oppimateriaalin kehittämiseen.

 

Opiskelijat ovat osallistuneet oppimateriaalin kehittämiseen suunnittelun eri vaiheissa antamalla käyttäjäpalautetta sen rakenteesta, visuaalisesta ilmeestä ja sisällöistä. Toisin kuin suunnittelijat olivat olettaneet,
opiskelijat toivoivat materiaaliin rauhallista tunnelmaa pelillisyyden sijaan. Parannusehdotuksia tuli paljon myös sisältöjen ja niiden asettelun suhteen. Moni opiskelija esimerkiksi kaipasi videosisällön vaihtoehdoksi tekstiä.

 

Materiaali tarjoaa opiskelijoille tärkeää tietoa työnhausta, työsopimuksen solmimisesta ja työpaikoilla toimimisesta. Sisältö pohjautuu Yhteisten tutkinnon osien Työelämässä toimiminen (2 osp) sekä Opiskelu- ja urasuunnitteluvalmiudet (1osp) tavoitteisiin. Materiaalia voidaan hyödyntää myös liiketoiminnan perustutkinnon pakollisessa tutkinnon osassa Työyhteisössä toimiminen (15 osp).

 

Opiskelijoiden palautteen perusteella visuaaliseksi ilmeeksi valikoitui luonnonläheinen teema.

 

Please reload

Viimeisimmät julkaisut

Please reload

©PedaReboot - All rights reserved.