Arkisto

Tunnisteet

No tags yet.

Viimeisimmät julkaisut

PopUpCollege sai kansainvälistä näkyvyyttä Helsinki Education Week -tapahtumassa


Joukko kansainvälisiä toimittajia kävi keskiviikkona tutustumassa PopUpCollege-oppimisympäristöömme kauppakeskus REDIssä.

​Tällä viikolla oppimisen asiantuntijoiden mielenkiinto on kohdistunut Helsingin kaupungin järjestämään Education Week -tapahtumaan. Education Week on viikon mittainen oppimisen juhla, joka tekee sekä kansallisille että kansainväliselle vieraille näkyväksi helsinkiläisissä kouluissa tehtävää innovatiivista työtä oppimisen parhaaksi.

"Jokainen tietää, että nopeasti muuttuvassa maailmassa uteliaisuus ja jatkuva oppiminen on tärkeää. Siksi haluamme lisätä kansainvälistä yhteistyötä ja tehdä tästä tapahtumasta jokavuotisen", toteaa kasvatuksen ja koulutuksen apulaispormestari Pia Pakarinen tapahtumatiedotteessa.

Keskiviikkona saimme PopUpCollegeen vieraaksemme viisi kansainvälistä toimittajaa. He tulivat Arabiemiraateista, Iso-Britanniasta, Itävallasta, Hollannista ja Kyprokselta. Toimittajat tutustuivat oppimisympäristömme pedagogiseen toimintamalliin ja toiminnasta tähän mennessä kertyneisiin kokemuksiin. Opiskelijat pääsivät myös esittelemään projektejaan ja oppimisen dokumentointia O365 -ympäristössä.

Vieraat olivat vaikuttuneita näkemästään ja kuulemastaan. Fantastic! - oli yksi heistä kirjoittanut vieraskirjaamme.

Suomen Liikemiesten Kauppaopiston säätiö on tukenut PopUpCollege-toimintamallin pilotointia keväällä 2016.

Lisää tietoa toiminnasta PopUpCollegen sivuilta.

#Kokeilukulttuuri #Oppimisympäristöt #Projektioppiminen #Tiimioppiminen

©PedaReboot - All rights reserved.